Es Verger
Els Rojals

Els Rojals 2010

Situació terreny: Serra de Tramuntana (500 m. Alt)
Orientació: sud-oest
Sòl: "Call Vermell"
Subsòl: onerós
Superfície: 6 ha.
Ceps: Empelt
Edat mitjana: 45 anys
Rendiment mitjà: 35 hl / ha
Producció anual: 6500 botelles. Presentació en caixes de 6 unitats
Varietats: Mantonegro, Cabernet Sauvignon i Merlot.
Verema: Manual, a partir del 5 de setembre
Vinificació: Temperatura controlada, de 25 a 28 graus durant la fermentació i una maceració de 20 dies.
Fermentació: En dipòsits d'acer inoxidable
Criança: Durant 12 mesos en bótes de roure francès. Aquest vi no ha estat filtrat ni estabilitzat en fred, per la qual cosa pot presentar precipitacions tartàriques.
Grau alcohòlic: 14,5 vol
Degustació: Color vermell granat de capa mitja
Aromes: de fruites vermelles, torrats, fumats i espècies procedents de la criança.
En boca és un vi molt estructurat amb cos i un final complex i persistent.
Emmagatzematge: entre 5 i 6 anys.
Acompanya carns suaus, de caça i formatges curats.